anticipation.blogg.se

känslomässigt laddad tjugofyra sju eller bara blödig

Publicerad 2012-08-30 22:21:20 i

Jag vet inte men jag kan vara både känslomässigt laddad alltid eller så är det bara så att jag är jävligt blödig. Jag vet inte alls varför eller hur det kommer sig att jag nu på sistone har börjat gråta för ingenting. Det är jobbigt, inte lite jobbigt utan fruktansvärt jobbigt. Ju mer jag tänker på att jag ska sluta gråta ju mer gråter jag när jag väl börjat. Ibland kan det till och med vara så att jag gråter från och till i flera timmar bara för att jag alltid kommer tillbaka till samma sak i tankarna. Jag vill inte men så är det. Kalla mig svag, kalla mig klen, kalla mig vad du vill men det hjälper inte ett skvatt för det.

Jag hade en sån här period när jag var yngre, si så där när jag var 7-8 år gammal. Nu undrar jag hur jag gjorde då för att komma över det. Jag har mina egna teorier varför det har kommit tillbaka. Det har hänt så väldigt mycket under kort tid, ända sedan studenten egentligen så har allt rullat på framåt. Fick ett två månaders kontrakt på Gekås som kassörska, sedan fick jag en fast anställning på RM med firmabil och grejer. Kändes fantastiskt. Blev kär och tillsammans med världens bästa pojk. Flyttade två månader efter hemifrån och fyra dagar senare kom Krystian och gjorde mig sällskap enda sedan dess har han varit kvar. Min teori är att alla dessa stora sakerna plus små saker så som att några enstaka vänner har vänt mig ryggen trots att jag har försökt och försökt att få ihop en tid när vi kan ses och inte fått någon respons tillbaka överhuvudtaget. I alla fall allt detta tillsammans har kommit ifatt i min hjärna nu och jag är känslomässig laddad alltid, tjugofyra sju.

Nattinatt!

the dark knight rises ikväll!

Publicerad 2012-08-26 16:38:00 i Allmänt

Söndag, sista dagen på helgen. Helgen är alltid lika kort. Det bästa med måndagar är att man har en hel vecka kvar tills nästa måndag och att det börjar närma sig helgen igen. Framåt onsdag eftermiddag så börjar man få in lite av att nu vänder det mot helg känsla. Har hjälpt min kusin Sandra idag och riva tapeter i farmor och farfars gamla hus. Hon och lilla Havanna ska bo där så det målas om och görs i ordning fint nu. Helt klart värt det och det kommer att bli fint för det är trots allt ett fint hus. Jag ska spackla väggarna och måla taket sen ska hon göra resten själv så slitjobbet får jag. Jippie!! Eller?!
 
Ikväll ska jag och mig älskade prins gå på bio. Det blir The Dark Knight Rises, det ska bli spännande, föregående film var ju faktiskt bra. Det var längesen man var på bio, ett tag var jag på bio alltid kändes det som men nu har det inte varit på ett tag. Sist var nog när vi var och såg på Titanic 3D och det var innna sommaren. Men nu är det mörka höstdagar som kommer antågande så varför inte börja gå på bio igen. En film jag ska se garanterat i november är the Twilight Saga; Breaking dawn part 2. Hoppas dom har klarat av att göra den som dom ska så att ingen blir besviken.
 
Ha det fint!
 

vem är det som skriver?

Publicerad 2012-08-25 10:25:19 i Allmänt

Jo, jag är en relativt sprallig tjej som älskar hästar. Har en egen travare som ridhäst och försöker hinna med och orka att rida tre gånger i veckan. Ibland blir det inte riktigt så men det är ett bra mål tycker jag. Hon står uppstallad hos Julia tillsammans med Chrisan, Katie och Pinnochio. Går det som planerat så kommer Julia ha sina hästar hos sig till vintern, dvs Chrisan, Katie och Thunder som för närvarande är på hingsbete. Får Erica och Anton flytta helst innan vintern så ska antagligen Pinnochio och Alice stå hos henne eftersom hon gärna vill ha sin häst hos sig och han vill ha sällskap. För mig spelar det ingen större roll vart jag är, bara jag får ett stall och sällskap till min häst.
 
Jag jobbar som målarlärling för tillfället, jag hoppas på att bli en bra målare någon gång. Så håll tummarna att allt går vägen. Är fast anställd på RM Måleritjänst så är helnöjd med mitt jobb. Goa kollegor och bra stämning är alltid viktigt.
 
Jag bor tillsammans med min pojkvän som är helt klart världens bästa. Han är förstående och underbar och ger och tar precis som det ska va. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur bra han är. Älskar han hur mycket som helst. Helt klart mitt livs största kärlek någonsin. Vi bor i en tvåa på 62kvm i ett lägenhets hus mer fyra lägenheter och varsin ingång. De två lägenheterna på andra plan dvs vår och en till har en veranda/balkong man kommer upp till innnan man går in. De två nedre lägenheterna har sina uteplatser på baksidan och sina huvudentrér under de övers balkonger. Vi trivs som fisken i vattnet i lägenheten och kommer bo kvar här ett tag. Vi målade och tapetserade om i sovrummet, det var det enda som inte var till belåtenhet.
 
Mer om vem jag är, jag är 20 år. Har som nämt egen häst, en pojkvän och bor i en superfin lägenhet. Fast anställning på ett superbra företag och egen firma bil. Jag försöker hålla mig till att vara den jag alltid har varit. Den personen jag är nu är mer den personen jag alltid har varit sen jag var liten. När jag gick på gymnasiet och min förra foderhäst var tvungen att avlivas så ändrades mitt liv drastiskt. Inget som hade med hästar att göra var min grej längre och festlivet och shoppa var det jag sysslade med. Jag gick upp i vikt när jag slutade rida men höll mig ändå till något rätt så normalkroppsbyggnad. Tog studenten våren 2011, jobbade på RM över sommaren sedan i september började jag mitt två månaders kontrakt som kassörska på Gekås Ullared. Tyckte inte alls det var särskilt kul, stressat och då gick jag även ner i vikt. Helt klart det mest positiva.
 
Efter tiden på Gekås fick jag fast anställning på RM. Åkte en partykryssning till Finland och träffade min kärlek, Krystian. Slutade festa, blev tillsammans med Krystian. I mars flyttade han hit, vi var i Tyskland och firade mammas 50 års dag. Sista maj köpte jag Alice och sen flyter det bara på. Är nöjd med mitt liv, faktiskt!

varför anticipation?

Publicerad 2012-08-23 09:26:00 i Allmänt

Namnet på min blogg är egentligen inget större påhitt än som så att min häst heter Anticipation i stamboken inom svensk travsport. Jag själv kallar henne Alice och innan jag köpte henne kallades hon Tess. Inget illa menat till hennes förra ägare men tycker inte de va alls fint så ändrade och hon lyssnar faktiskt på Alice så då får de va så.

Jag köpte henne för ca 3 månader sedan nu och allt går framåt. Hon var väldigt mager, inte så mager att revbenen syntes men det märktes att hennes kompisar i hagen tog en del mat från henne, hon hade inga muskler och var inte riden alls mycket överhuvudtaget kan jag tänka mig. Hon har ätit upp sig och fått muskler, helt fantastiskt. Det enda som är nu är att hon verkar ha tröttnat på att bli riden, hon har ingen som helst iver i skritten men i traven och galoppen går de bra. Har fått lite tips från stalltjejs blogg så får se om det går vägen. Värmen har säkerligen gjort sitt också lite i sommar men lite framåtbjudning skadar inte.

Tillbaka till namnet och bloggen. Bloggen kommer att handla om mitt vardagsliv. Dvs, kärleken, hästarna, vännerna, jobbet och allt däremellan. Hoppas detta kommer att bli bra.

let's do this one more time

Publicerad 2012-08-22 19:10:28 i Allmänt

Hej allihop!
Jag hade tänkt att ge det här en ny chans. Att försöka skriva mer, jag saknar faktiskt att skriva. Har inte skrivit ordentligen sedan jag gick i skolan och det är över ett år sedan nu. Det är så mycket mer man kan få ner på ett papper, eller i det här fallet inprintat i datorskärmen. Det är händer så mycket i livet att det kan vara bra att ha skrivit något, kanske inte jättemycket men i alla fall lite om vad man har gjort så att man kan se framstegen som man gör. Det hade vart en bra push om man faktsikt fick feedback också om hur det går och visa att intresset faktiskt finns för någon annan än bara mig. Men framförallt så kommer bloggen att vara för mig, ett sätt för mig att komma ihåg och för att lätta trycket på hjärnan så att man faktiskt inte behöver komma ihåg allt. Lite smart tycker jag allt att det är.

Ha de fint tills jag skriver igen!
Rebecka

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela