anticipation.blogg.se

jag ser det snöar på julmarknad

Publicerad 2012-11-30 09:18:38 i Allmänt

Igår eftermiddag och kväll kände jag mig extra lycklig. Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är men jag bara kände de. Jag har en underbar pojkvän och en fantastiskt fin häst. Min första alldeles egna. Helt fantastiskt. Jag har nog faktiskt inte riktigt insett de att hon är bara min. Älskar att känna av kärlek. Kärlek är en bra grej som alla borde få uppleva. Kärlek får en att dansa uppe på rosa fluffiga moln. Kärleken får en att göra makalösa grejer. Kärleken får en till att klara av de allra tyngsta grejerna som är extremt jobbiga. Man ska va glad om man har någon vid sin sida. Aldrig vara otacksam eller något liknande. Kärlek är de bästa man kan få.

Tillbaka till igår. Jag och Krystian åkte för att släppa in hästarna. Mocka och fixa hö och allt de där stod på schemat och det gick som hejsan. Hästarna kom till och med när vi skulle ta in do, helt fantastiskt. Efter vi var klara i stallet så åkte vi på årets första julmarknad i Rönnås. Helt klar dunder mys. Fick även se årets första luciatåg och kanske även de enda luciatåget för mig. Väl hemma var det bara mys, tina upp förfrusna tår och dricka varmt te. På toppen av allt det här så snöade det. Wiiiiiie!!!

Hoppas ni har de lika bra som jag!

lyckligare nu

Publicerad 2012-11-28 17:22:00 i Allmänt

För ett år och fyra dagar sedan var det ett år sedan vi gick på partybåten i Stockholm. Båten skulle under kvällen och natten ta oss till Finland och under tiden skulle vi festa som aldrig förr. Det gjorde vi med minsann. I alla fall på vägen dit, vägen hem var det lite si och så med. Kryssingen arrangerades av 100% Party och jag är dem evigt tacksam att de fixade den. Judgement day som den kallades gjorde så att folk festade som aldrig förr. Jag har aldrig varit med om sånt röj.
 
Det var på den här resan som jag träffade min prins, min pojkvän och sambo. Helt fantastiskt vad en sådan resa kunde göra. Ska inte säga för mycket men det var säkert någon mer som träffade någon där som de aldrig hade träffat förrut och som ses lite då och då fortfarande. Det är sånt som gör det kul när det händer något sådant här. I år kommer vi inte åka på kryssningen igen bara för att vi vet att det inte kommer att bli som förra gången. Förra gången var liksom helt klart suveränt och vi är alla rädda för att det inte kommer att bli lika bra som förra gången. En annan kryssning får det bli i sådanna fall för att det ska bli bäst.
 
Om man tänker tillbaka på vad som har hänt under det här året så skulle men nog säkert aldrig tro sina öron om man såg på detta livet för ett år sedan. Vad i hela världen hände?! I punkt form ska jag försöka återberätta de högsta och bästa tidpunkterna med året som gått och varför. Förhoppninsvis hamnar de i rätt ordning också.
  • Tre helger efter att kryssning har ägt rum kommer Krystian hit för första gången. Helt klart mys!
  • JUL!
  • Juldagen spenderades med personer som jag inte längre umgås med på samma sätt. Men det var kul!
  • Annandag jul, jag och Leéman spenderar större delen av dagen på tåget påväg upp till Norrland för att träffa våra prinsar. Det hade varit storm och det hade snöat mycket så tåget gick inte hela vägen till Sundsvall, Tobbe hämtade oss i Gävle och Krystian hämtade mig i Östersund. 16 timmar bakfull på resande fot är inget att rekomendera men det var så värt det.
  • NYÅR! Blir även vår årsdag!
  • 1a mars, jag flyttar.
  • 5e mars, Krystian kommer som en överraskning med tåget knallar sin väg hem till mig och ringer på min dörr utan att jag har någon som helst aning. Snacka om paff! Han kom för att stanna, vilket vi inte hade en aning om då.
  • Tyskland. Vi åker iväg allihop i familjen med respektive och firar mammas 50 årsdag.
  • Påsk, 20 & 27 år. Som det låter, det var påsk. Jag fyllde 20 och Krystian fyllde 27 dagen efter mig.
  • Spenderar Valborg i Norrland. Supermysigt.
  • Jag bestämmer mig för att skaffa häst, sagt och gjort åker och tittar på en häst. Hon ska jag ha. Alice kom hem den sista maj.
  • Vår halvårsdag spenderades i Norrland på Fjällsjömarknaden. Veckan som vi hade där uppe var helt klart supermysig med Krystians familj, fiske och Norrland på sommaren. Norrland har faktiskt sin tjusning som allt annat också har.
  • Börjar på BE körkort 17 september. 14 november är det klart. Två år och sju månader senare på dagen sedan jag tog med B kort.
  • 24 november. Ett år sedan allt började förändras.
Det var väl i det stora hela sett det mesta som hänt. Iaf det som är värt att nämnas.
Ha det fint ute i mörkret!

vad fan är mitt problem?!

Publicerad 2012-11-25 22:57:45 i Allmänt

Jag är nog så långt ifrån normal som man kan komma, eller jag försöker övertyga mig själv att det är normalt att vara som jag är och att det finns någon mer där ute som är som jag. Bara för att min fina prins ska upp till Norrland över jul så blev jag väldigt ledsen, jag får ju följa med honom men då lämnar jag ju alla andra här hemma. Detta kommer bli en konstig jul men ändå en vanlig jul. Hur mycket jag än vill följa med honom så vill jag lika mycket vara kvar hemma. Jag är totalt klyven och känner att det enda jag vill göra är att bojkotta julafton och bara vara hemma då, precis som vilken annan dag som helst.

Julen har alltid varit viktig för mig egentligen. Jag har alltid gillat det här med att ta fram ljusstakarna till första advent och börja julpyssla hemma. Byta gardiner och baka julgodis osv. Ju närmre jul man kommer, ju mer pirrade det i magen och ju mer längtade man. Jag älskade julen när jag var liten och gör det fortfarande. Därför vill jag ha en jul med alla jag älskar omkring mig. Jag tror att det är därför det är viktigt för mig.

Jag vet inte, är det normalt att tänka så här? Min stora fråga är om jag faktiskt kommer klara av att fira jul normalt i år, jag menar det är den dagen som betyder mer än min egen födelsedag och vill man redan nu bojkotta den så känns det inte som att det kommer att bli bättre. Jag har väl egentligen mig själv att skylla om det blir katastrof.

Tjingeling!

tiden väntar inte på nån och han har bråttom

Publicerad 2012-11-20 21:20:43 i Allmänt

Det här med tid det är något som alltid har bråttom. Den väntar aldrig på någon och den går alltid för sakta när man har något tråkigt framför sig eller att det har hänt något sorgligt. Läste ett inlägg på min gamla lärares blogg, hon har nämligen rätt i det hon säger eller ja citaten hon hade med. Klockrena!

Jag fastnade för två stycken;
"Honestly, I don't have time to hate people who hates me. I'm to busy loving people who loves me."
"Time is like the river. You can't touch the same water twice because the flow that has passed will never pass again. Enjoy every moment in life."

write it, cut it, paste it, save it

Publicerad 2012-11-07 16:32:41 i Jobb

På tal om det som alla snackar om, eller ja inte alla men det är överallt i media. Barack Obama har blivit vald av det amerikanska folket att få fortsätta vara president i fyra år till och Mitt Romney förlorade valet. Mitt Romneys fans var besvikna, givetvis. Huvudsaken är ju ändå att de gav sin röst och alla har varsinn röst, det är likt för alla och alla tycker olika. Punkt slut!
 
 
Älskling sitter och spelar Need for speed på Wii och jag bloggar. För övrigt så är han världens bästa! Det är vad man gör en sådan här dag när det regnar och man väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till hästarna. Fin fint.
 
Fin dag på jobbet idag med, jag och chefen satte väv på Life, där de ska ha behandlingsrum. Det kommer att bli fint när de får lite färg. Håller på att måla ett kök också, luckorna är målade, stommen kvar. Typ. Det kommer också bli fint när de blir klart. Saken är dock att allt ska vara klart denna veckan och det blir tajt. Väldigt tajt. Men vad gör man inte, det är så de är ibland. Saker och ting kunde ju vara mycket mycket värre.
 
 

när man var liten så lekte man varje dag

Publicerad 2012-11-01 22:38:53 i Allmänt

Ibland när man tänker tillbaka på sitt liv så saknar man det som var, inte så mycket att man skulle vilja ha alltihop tillbaka men tillräckligt mycket för att ägna tankarna åt det. Ska jag gå tillbaka till hur mitt liv var för lite mer än ett år sedan så vill jag inte ha exakt allt tillbaka men en del. Det enda som betydde något då var att festa. Vi umgicks inte ofta annars, men där var några personer som betydde jätte mycket för mig då och som har tappat sin roll själv hos mig. De har själv raderat sig från mitt liv.

Ska vi gå ännu längre tillbaka till när man var liten så var livet underbart. Man oroade sig för dagens problem i mina fall var det ofta om jag hade fått leka häst på dagis eller om jag hade fått äta glass någon gång under dagen. Jag var helt galen i glass när jag var liten, det är jag fortfarande men inte alls i samma mängd. Jag måste säg att jag avundas barn'a!

Jag har egentligen aldrig haft massor av kompisar, aldrig! Jag har väl egentligen vart den där ensamvargen som bara hade en eller två nära vänner. Var mina bästa vänner i skolan sjuka så vägrade jag äta i matsalen, jag vägrade sitta själv och jag kände aldrig att jag var välkommen att sitta med någon annan. Jag var nog den där töntiga och lite små fula tjejen som var blyg och som inte gjorde så mycket väsen av sig. Jag blev orättvist behandlad av båda lärare och klasskamrater. Jag kan inte säga att jag har kvar någon av mina närmre kompisar från skolan, inte från någon tid alls sen jag gick i skolan. De vänner jag har nu har jag träffat utanför skolan, och det känns som att det är det som är grejen för mig. Det är dem som jag har haft kvar längst också. Och det känns bra!

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela