anticipation.blogg.se

förkylning plus feber är lika med sjuk

Publicerad 2012-09-26 20:19:20 i Allmänt

Äntligen frisk! Vaknade jätte förkyld i fredags antar att det beror på att jag cyklade in till körskolan och blev jätte blöt och satt med blöta kläder på teorin. Inte den bästa stunden. Målade sen på vagnen hela helgen även fast jag borde legat hemma och kurera mig. Men nej, drog på mig feber i söndags kväll som höll i sig till igår morse. Följde med älskling för att handla igår, blev helt slut så hem och sova igen. Idag blev det att jobba och sen till Alice. Hon var lite sprallig men de gick bra. Hon är helt fantastisk!

Vagnen är snart klar, bara de sista lilla pillet kvar, sen så är det bara ut och köra. Tänkte köpa en presenning som man kan lägga över så den inte blir dammig. Kanon va?

ponny hästen

Publicerad 2012-09-20 12:07:00 i Alice

Finaste hästen Alice var helt fantastisk igår. Hon var riktigt glad att få komma in i stallet och gick helt utan problem. Det är superbra! Hon var jätte duktig när jag tömkörde henne också helt över förväntan var gårdagen.

När jag och älskling skulle åka hem från stallet så gick båda halvljus lamporna sönder på bilen. Jag ringde Erica och Anton fick offra sig mitt under deras onsdagsmiddag och komma och hjälpa oss. Han köpte två nya lampor åt oss, helt klart dagens hjälte!

Vagnen går framåt. Helt klart. Några timmar till sen är den körduglig. Perfekt!

Ha de fint!

hästvagn

Publicerad 2012-09-16 20:52:00 i Alice

Ännu en helg har gått, alltid lika fort och alltid lika kort. Har nu varit "hästvagnsägare" i en vecka och den mindre renoveringen av den är i gång. Vi har plockar isär och bytat dåliga brädor, slipat allt järn och har inprincip allt trä kvar att slipa. Men det går framåt och nästa gång vi åker dit så är de nästan dags att börjar måla järnet. Helt grymt bra!

Min älskade prins kom hem i onsdags, överraskade honom med att vara på flygplatsen när han kom kvart i fyra. Meningen var att jag skulle jobbat klart till klockan fyra och sen hämtat honom men nej, slutade två timmar tidigare och hämtade hem min saknade och älskade prins.

Alice blir bättre och bättre mer och mer lyhörd och förstår mer och mer vad jag menar. Det är bra! Har dock fortfarande problem med att få in henne i stallet. Hon vill inte riktigt gå in alltid, jag undrar vad det kan vara. Jag kan inte förstå varför hon inte vill, det har inte hänt henne något där. Om de möjligtvis är så att hon inte ser stallet som hemma än, hennes hemma är kanske hagen. Det är trots allt där hon har varit alltid, hon har inte "bott" in sig i en box ännu så det kanske är det. Vad vet jag. Håller tummarna för att de blir bättre till vintern.

vänskaps prioritering

Publicerad 2012-09-08 20:11:00 i Allmänt


Ska inte vänskap vara ömsesidig och riktigta vänner ska väl ändå inte behöva ses varannan vecka för att man inte ska tappa kontakten helt.? I riktig vänskap ska man väl ändå kunna höra av sig efter ett halvår och det ska vara lika bra för det eller har jag helt fel? Jag vet några, speciellt dom jag växte upp med som faktiskt skulle bry sig och stanna upp i sin vardag och ta sig tid att träffa mig om jag önskade att vi kunde göra det ett år sen sist. Det skulle inte vara några problem.
 
Vänskap ska vara ömsesidigt för annars blir det till slut att den ena känner att det bara är den som vill ses och inte den andra, hur får man då vänskapen att flyta runt. Efter att jag har kämpat ett tag med att höra av mig och sen hoppas på att den andra personen ska höra av sig och kanske vilja bry sig om hur det blir så har jag lagt ner den verksamheten. Ni som säger att jag aldrig har tid för er, tro mig det har jag inte och det är inte min pojkväns fel! Jag vill träffa honom för att han är min kärlek, även fast vi bor ihop så skulle de vara kul att träffa honom när jag är ledig från jobbet också.
 
Jag är inte perfekt, ingen är perfekt så ge mig inte skit för att jag är en dålig människa. Jag prioriterar bara de vännerna som visar mig samma prioritering tillbaka, annars kan det lika gärna va! Jag klarar mig med de vännerna jag har även fast de inte är många. Hade fler förrut trodde jag, men det visar sig på senare tid att det bara var festvänner och de enda de faktiskt tyckte va kul var när jag ville festa med dom. Eftersom det har hänt en del på senare tid så tycker inte jag det är lika kul att festa längre som det var då. Jag orkar liksom inte!
 
Jag trivs bra i vår lägenhet, jag trivs bra med min pojkvän, jag trivs bra med min häst, jag trivs bra med mitt jobb, jag trivs bra med mina vänner, jag trivs bra med min familj. Så länge man har familjen som backar upp en så kan man gå hur långt som helst, även fast folk ger dig arga blickar och snackar skit bakom din rygg så klarar du dig. Dom som snackar skit är oftast bara avundsjuka på det du har!
 
 
 
 

tidig lördagsmorgon

Publicerad 2012-09-08 07:21:00 i Alice

Vaken jättetidigt även fast det är lördag känns som man har bra rutin på arbetstiderna iaf. Det är ju bra men ändå vakna klockan 6 en lördagsmorgon är inte riktigt okej.

Idag ska jag åka och måla hos Sandra igen. Måla muren och förhoppningsvis slipper jag måla taket en gång till, för det vill jag sannerligen inte. Äcklig oljefärg som vägrar gå bort.

Jag,mamma, pappa och Jimmy ska åka ner till Hebergs auktioner och kolla på hästvagnarna jag är intresserad av. Sen tänkte jag faktiskt ringa på en annons på blocket med en helt komplett sele som ligger ute för 2000:- men priset gick att diskuteras. Det tycker jag lät bra, sen att där står att den ska passa stor ponny eller liten häst är ju toppen, då borde den passa min fina Alice.

Tror jag ska försöka somna om en stund till, går det inte så får jag väl gå upp och hitta på något. Ha det fint!

snöblind och saknar prinsen

Publicerad 2012-09-05 18:45:02 i Allmänt

Så mycket som en timme pallade mina ögon av i dag. Slipa och få damm i ögonen är ingen bra ide när man har linser. Det blev värre än förrut, det har liksom gått över när man sköljt ögongen lite men inte idag. Har legat hemma i en mörkbelag lägenhet för att kunna se något över huvudtaget. TVn har varit på de mörkaste läget man kan ha hela dagen och vilken tur att man har sparat flera avsnitt av flera serier så att jag har haft något att kolla på. Chefen kom hit med ögondusch och det hjälpte mirakulöst. Det känndes inte längre som att ögonen skulle trilla ut ur huvudet på mig, vilket var toppen då.
 
Ovanpå det här, eller under vet inte riktigt vilken definition man ska ha på det, åkte älskling upp till Norrland idag. Körde han till tåget 05:25 och det kändes sådär att säga hejdå. Jag vet mycket väl att han kommer att komma tillbaka. Det tvivlar jag inte på, men det är det här med att vara ensam och ha honom 110 mil härifrån som känns helt jävla värdelöst. Visst är det värst nu de första dagarna sedan kommer man väl in på rutin att vara ensam men det känns bara ensamt. Även fast han älskar mig och jag älskar honom så hjälper inte det mig att sakna honom mindre eller bara vara ännu mindre ledsen. Jag vet att det bara är en vecka och att jag är blödig men det är så jag är. Jag saknade honoom innan han hade åkt bara för att jag visste att han skulle åka och nu saknar jag honom så att det inte finns ord.
 
Kärlek kan man väl egentligen säga är en väldigt fin sak. Det är många som inte kan älska eller har känslor för någon. Jag är evigt tacksam för att vi åkte på Judgement day kryssningen i november så att jag kunde träffa min finaste prins. Jag är evigt tacksam att jag kan älska honom så mycket som han älskar mig. Jag är evigt tacksam till kärleken trots att kärleken har sina med och motgångar så är det en av de finaste en person kan få uppleva.
 
 
 
Älskar och saknar dig tusenfalt min finaste prins <3 

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela