anticipation.blogg.se

summer paradise

Publicerad 2013-05-30 21:43:08 i Allmänt

 
Oj, jag är ganska dålig på att skriva. Det har hänt en massa sen sist. Sommaren har äntligen kommit!! Vi kan börja med jobbet. Trivs suveränt på AK Måleri, det har börjat smälta in lite grann nu att man jobbar där och inte på RM. Allt har varit spännande, men det känns som att jag passar in rätt så bra faktiskt. So far so good!

Alice, har vilat ganska mycket nu det senaste. Kände inte för att rida sista veckan hos Jennie, för antingen så blåste det, regnade eller så var det jätte varmt. Jag är aldrig nöjd, skämt å sido. Jag tyckte hon kunde få vila lite längre nu ett tag eftersom jag faktiskt inte riktigt har tid till att rida. Hon har gått en vecka på bete imorgon och hon verkar trivas bra med Laim och Lexus. Hon är drottningen i alla fall och de andra är hennes betjänter. Hehe! Imorgon ska jag rida, så är det bara!!
 
Håller på och målar hos min faster och hennes man. De ville ha nya fina tapeter i sovrummet så det får det väl bli. Håller på och gör mitt bästa i alla fall sen får vi se hur nöjda de blir men jag hoppas att de bli nöjda. Jag sliter liksom efter jobbet på kvällar. Inte direkt det jag egentligen vill göra men man får ju göra lite för att vara snäll och för att sprida rykte om sig själv om att man är duktigt. Om jag får säga det själv så är jag faktiskt det!
 
Hej hopp, nu ska jag sova!
jag orkar inte jävlas med min dator så ni får nöja er med en lite äldre bild på min fina dam!

sol, moln, regn.

Publicerad 2013-05-13 21:10:56 i Alice

Så jävla tråkigt väder! Var jätte fint väder imorse och fram till middag nästan sen under eftermiddagen började de mulna på och även regna. Regnat har det gjort sen då. Jag och Jennie trotsade vädret ändå med våra fina töser och red ut en sväng. Den blev inte så lång men vi trotsade vädret iaf. Det ser jag som något positivt! Efter regn kommer sol sägs det ju och frågan är hur länge vi behöver vänta. Alice fick även avmaskningsspruta idag. Hon var ganska osamarbetsvillig först men sen kom jag på att om jag bara satte i fingret i mungipan på henne så kunde Jennie få in sprutan, de var helt omöjligt först.

Transporten går framåt. Man har börjat kunna se lite hur det kommer att se ut när den är klar. Helt klart fantastiskt. Stolparna har kommit på plats så nu väntar bara tråden. Det kommer att bli spännande.

Ha de gott i vårskitvädret!

sommartider!

Publicerad 2013-05-10 19:58:16 i Alice

Det flyter på, sommaren har börjat komma helt klart skönt! Snart kan jag flytta hem Alice för sommaren, en valack vid namn Lexus kommer att hålla henne sällskap. Kommer blir perfekt!

Imorn ska vi stängsla och fixa med transporten. Super!

mummel så här på kvällskvisten..

Publicerad 2013-05-01 22:32:25 i Allmänt

Lite udda att vara ledig så här mitt i en vecka men det gör väl inget egentligen. Alltid skönt att få gjort sånt som man inte skulle fått gjort annars. Inte för att det blev mycket mer extra än att måla lite på Rogers hus som jag sa att jag skulle göra i höstas men då svek vädret.

Gothenburg Horse Show har varit. Det var fantastiskt! Införskaffade mig en lädergrimma med gravyr, ett schabrak med text, ett kedjepannband och två stycken magic brush. Har säkert glömt att nämna något men då får de förbli så.

Alice sköter sig exemplariskt, var ute och red idag med Jennie på Tezz och Michaela på Lemon. Trevligt! Blev visserligen bara en skrittrunda men det är härligt det med. Imorgon tror jag att jag ska ta på henne och repgrimman och rida barbacka eller gå med henne upp till sommardagen så att hon får beta lite. Men vi får se hur de känns imorn inför den planen.

Vet inte direkt om detta inlägget blev särskilt sammanhängande eller inte men vad gör det när det är söndagkväll (onsdag!!)
Nu ska jag sova, nattinatt!

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela