anticipation.blogg.se

ingen vill veta vart du köpt din tröja

Publicerad 2012-12-28 10:40:00 i Allmänt

Mobbning känns det som att det är de många som har blivit utsatta för, det finns väldigt många i alla fall. Jag är en av dem. Trivdes aldrig riktigt i gundskolan. Kändes som att de snackade skit om mig. Var aldrig den där tjejen som alla ville vara med, snarare tvärtom. Hade en nära vän och när hon var sjuk så satt jag hellre för mig själv än att va med de som jag visste inte tyckte om mig. Blev utbytt lite då och då men som de var då så kom hon alltid tillbaka.
 
Högstadiet var inte bättre. Skolan gjorde först och främst fel med att bara gå efter syskonval och inte efter kompisval också. Från en klass med nio tjejer, sätter de två tjejer i en klass, (jag var en av dem) en annan tjej hamnade i ett annat hus och resten av klassen hamnade i samma hus. Hur i helvete tänkte dem där?! I alla fall, jag fick inte direkt några kompisar i den klassen, tjejen jag hamnade i samma klass med var inte som jag. Absolut inte. Hon var en stadstjej, jag var en hästtjej. Där var två hästtjejer i klassen men de var kompisar sen innan och de ville inte riktigt släppa in mig i deras gäng. En dag gick det för långt. Eftersom jag inte var med i innegänget men ändå hade fått uppfattning om att jag fick vara med dem så följde jag med dem på rasterna. En rast sa de; "Kan du sluta följa efter oss?! Vi vill inte ha med dig!" En sån grej får en verkligen inte att bli peppad på livet. Visst de kanske var ärliga mot mig men de gav mig aldrig någon chans att få vara med heller. Jag bytte klass i början av nästa termin. Då blev det bättre då min kompis från grundskolan gick i den klassen, men det blev inte så att innetjejerna såg en precis. Men men, man kan inte få allt här i livet.
 
Gymnasiet var en klass för sig. Jag var helt plötsligt en av de som några i alla fall ville umgås med. Folk såg mig. De första dagarna var givetvis inte de dagarna man älskade men de var de som gjorde att man fick några vänner. En av tjejerna blev sjuk efter första dagen och var borta några dagar. Jag pratade med henne första dagen och såg några dagar senare att hon inte fick åka med bussen för att hon inte hade något busskort. Så jag gick med henne till skolan istället för att ta bussen. Sen flöt de på, vi blev några stycken som umgicks. Jag bytade dock klass en gång till. Elektrikerlinjen var inget för mig, eller de hade säkert varit de om man faktiskt hade fått praktik som skolan utlovad. Bytte till målerilinjen i vilket fall. Är fast anställd i det yrket idag så jag ångrar inte att jag gjorde de. Vi var tre tjejer i den klassen som umgicks. Lite senare fick vi sällskap av två tjejer till från bygglinjen. Vi blev ganska tajta. Men några blev osams och sista året blev skit. Jag vet att jag gjorde lite av de jag själv hade blivit utsatt för och det ångrar jag idag. Det vill jag lova!
 
I vilket fall så känns det inte som att de spelar någon som helst roll idag. Faktiskt. Vi fem tjejer som umgicks i skolan vi pratar inte med varandra. Inte vad jag vet något om i alla fall. Tappade två av dem direkt efter studenten. Vi tre som var kvar vi festade i stort sett hela sommaren tillsammans sen fick jag jobb på Gekås och då förändrades allt. Då försvann en till. Hon fick också jobb för den delen så det känns som att de var lite de som var dumt. Vi hade inte tid att ses och sen dog allt ut. Den sista försvann i år. Hon misstolkade mig, jag misstolkade henne och hon skyller säkert på min pojkvänn. Han har inget med saken att göra överhuvudtaget. Allting har alltid handlat om att vara ärlig och det har jag alltid varit. Även fast sanningen har svikit mig och svidit riktigt jävla mycket så kan jag med handen på hjärtat säg att jag alltid var ärligt. Oavsett vad jag har sagt så har jag åtminstone varit ärlig!

tröjan du hatar

Publicerad 2012-12-27 19:44:49 i Allmänt

Vissa dagar tänker man mer än andra, speciellt på sånna saker som var. Sånna saker man faktiskt trodde förbli så som de var. Det har visat sig att livet verkligen inte är som de skulle bli. Saker som att faktiskt leva med att alltid bli sviken. Speciellt av de som man faktisikt trodde var sina vänner. Är man van vid att bli sviken så tyr man sig till slut aldrig till någon. Har det gått så långt så har det gått alldeles för långt. Det finns saker som man önskar kunde vara ogjorda och saker som man önskar att man hade kunnat göra på ett annorlunda sätt.
 
Jag själv borde förstått att jag borde ha tagit mer hand om de som faktiskt var där från början, men samtidigt är det faktiskt inte bara jag som har gjort fel. Sen ska jag egentligen inte skriva om rätt och fel för frågan borde egentligen vara "vad är det som är rätt och vad är det som är fel?" Alla människor tycker olika. Det är så det är, men man kunde önska att man faktiskt hade blivit behandlad med respekt och inte någon jävla tröja som man slänger eller ger bort till någon annan när man är trött på den. Det känns som att man har blivit tröjan som är hatad. Helt klart!
 
Det jag har kommit fram till att när man har blivit sviken så många gånger att man inte längre vågar ty sig till någon är skrämmande. Jag själv har inte kommit så långt för för mig har det blivit lite då och då och jag har aldrig stått där ensam, inte på senare år i alla fall. Genom detta har jag bara kommit mer och mer närmre min pojkvän och jag är dö säker på att jag inte skulle klara mig utan honom. Att vara ifrån varandra en längre tid är pest och pina.
 
När jag tänker efter kan jag inte vara gladare att mitt liv är som det är just nu. Jag har världens allra bästa pojkvän, underbara vänner och familj. Vad mer kan man egentligen begära?! Saken är den att de vännerna jag har nu, de har aldrig svikit mig. De fanns där för mig oavsett om jag såg dem en gång varannan månad eller hur ofta jag såg dem. De ställde alltid upp och de gör de fortfarande. Det är sådana vänner som är riktigt jävla äkta!

en dans på lite taggiga rosor

Publicerad 2012-12-21 22:48:37 i

Livet är helt jävla fantastiskt ibland. Eller inte. Min halva som gör mig hel är ca 110 mil härifrån. Det är jobbigt och ledsamt. Blir nedstämd så fort man är hemma, det är så tomt.

Har kommit på en bra grej som jag ska försöka göra med Alice. Har lånat en bok på bibblan. Dansa med hästar heter den. Förhoppningsvis så kommer både jag och Alice utvecklas till ett par med en ledare som har dominansens utan några som helst tyglar eller grimskaft. Helt löst ska de va. Hoppas, hoppas, hoppas! Jag ska iaf försöka!

Min tre veckors ledighet har precis börjat. Sista dagen var helt sjukt omotiverad. Fick hjälp de sista två timmarna iaf. Lite roligare än att vara själv! Men men, nu är de att lata sig som gäller. Till MAX!

fredagsmys

Publicerad 2012-12-14 21:41:30 i

En veckas jobb kvar sen är det tre veckor semester med julfirande, nyårsfirande och en veckas utlandsresa. Helt fantastiskt. Trodde inte alls att denna tiden skulle komma fort nog. Jag har längtat, ett helt perfekt tillfälle att vara ledig på. Jag är hel nöjd med beslutet som togs idag ang mellandagarna vid storhelgerna.

I helgen ska det julpysslas. Jag och älsklingen ska fixa med att få in en julgran och hänga upp gardiner och lite så. Sen ska jag ju självklart ut och rida på min fina söta ponnyhäst. Har inte ridit på över en vecka nu. Saknar det lite, faktiskt! Det är nog en sådan sak man aldrig kan tröttna på.

Nu är de fredagsmys på hööööög nivå! Ha de fint alla där ute!

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela