anticipation.blogg.se

snart dags för Gothenburg Horse Show 2013!

Publicerad 2013-04-25 10:09:07 i Allmänt

Det var längesen jag skrev nu. Har inte haft sådär jättemycket att skriva av mig. Den 6 maj kommer jag att börja jobba på AK Måleri istället för på RM Måleritjänst. Anledningen, chefen har sagt att han kommer att varsla mig, jag har dock inte fått det på papper så man kan säga att jag tog saken i egna händer och skaffade ett nytt jobb och sa upp mig. Känslan som finns är att chefen kommer vilja att jag kommer tillbaka någon gång men det är något jag får hantera då. Det kan ju bli att man inte vill komma tillbaka. Man vet inte vad framtiden säger det enda man kan göra är att påverka den åt en riktning man kan va beredd att gå åt.

Alice är duktigt som vanligt. Hon trivs som fisken i vattnet och fäller som bara den. Trodde hon borde ha fällt klart nu men nej, det håller i sig. Idag ska blir det en runda, får se om de blir en längre eller en kortare. Imorgon ska mamma ta hand om Alice med mockning och fodret och så där. Jag hinner inte riktigt. Åker direkt till Erica efter jobbet för att åka vidare till Göteborg och Gothenburg Horse Show 2013!!

Vi har biljetter till kvällen och det är Young rider final och en världscupstävling om jag inte minns fel. Vi kommer att möta Julia där någonstans eftersom hon åker från Borås. Eurohorse mässan kommer också bli något spännande. Detta är första året som jag faktiskt har en häst att köpa grejer till och att jag har pengar till att göra det med också. Fantastiskt! Tycker det kan vara fredag idag!!

Ha de fint i vårsolen! :)

meningslöst!

Publicerad 2013-04-14 22:09:37 i Allmänt

Ibland kan man vara så trött på sig själv, sitt eget sällskap så att man bara vill gå iväg och göra något annat så att man kan slippa sitt eget sällskap. Tyvärr kommer man ju aldrig ifrån sitt eget sällskap så det är ju bara att gilla läget. Jag är uttråkad på mig själv eftersom jag har varit sjuk och inte haft så mycket sällskap. Den som faktiskt har sällskapat mig mest är Alice och då har hon inte sällskapat mig mycket alls när jag var sjuk. Min prins räknas ju också förstås men det ändå så att man inte gör något efter jobbet. Man är trött då. Inte varje dag men oftast är det så.

Meningslöst inlägg men det får jag bjuda på. Natti natt alla monster diggare!

Alice!

Publicerad 2013-04-13 08:43:34 i Alice

Fortfarande sjuk, det var inte halsfluss enligt läkaren. Jobbade i torsdag vilket jag kanske inte skulle gjort för igår morse kunde jag inte prata. Men sen kan det bero lite på att chefen fick för sig att vi skulle tvätta hus ute! Det är inte bra kombination att bli blöt när man inte är riktigt hundra procent frisk. Trams!
 
Idag ska jag rida tänkte jag. Har inte ridit sen i söndags så det är på tiden nu tycker jag allt. Alice behöver lite uppmärksamhet och jag vet att hon tycker om det mer än hon vill visa. En vacker dag kommer säkert det att släppa och hon kommer att vara supermysig. Jag jobbar på det iaf.
 
Ha en fin lördag people.

halsfluss!?

Publicerad 2013-04-09 16:14:47 i Alice

Påsken är över sen en vecka tillbaka. Jag är har varit sjuk sen en vecka tillbaka. Mer eller mindre. Frisk från torsdag förra veckan till igår. Idag kunde jag ju drömma om att känns mig frisk. Vill helst av allt hålla munnen stängd och tycka synd om mig själv. Det gör svinigt jävla ont att svälja. Halsfluss eller något liknande. Vill inte ha det igen!!
 
Alice stormtrivs i nya stallet och det gör jag med. Fortfarnade inte riktigt fått in i system att jag måste åka dit varje dag men det är bara mysigt när man kommer dit. Tråkigt när man är sjuk och bara vill ligga kvar hemma, men nej. Hästen vill ha mat lika mycket varje dag.

Tänkte mest skriva av mig för att ni inte ska tro att jag har dött eller något sånt. Inte för att det kanske gör någon skillnad för er för att ni inte vet vem jag är men det spelar ingen roll.
 
Jag fyllde 21 år igår. Fick tårta av Beranders som var över sedan deras smyginvigning. Fick ett nytt jobb. Fick lunch av chefen. Fick en sänglampa som har varit efterlängtad. Egentligen skulle jag ha litet kalas idag med men eftersom jag ev har halsfluss så tycker jag att det är onödigt att ta hit mina fina vänner och smitta ner dom så att dom ligger sjuka lagom till helgen. Nej då kan jag ha minikalas i helgen istället.
 
Älskling fyller 28 idag. Jag är världens sämsta flickvänn och har inte köpt något än. Mamma och pappa snodde min ide med verktyg så den planen funkar inte riktigt. Får se vad jag kan komma på för något. Det kommer säkert att dyka upp något vettigt i huvudet. Speciellt om jag ska fortsätta vara sjuk som jag har varit nu. Usch fy blä!
 
Hoppas ni har en fin mulen vårdag. Tjingeling!

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela