anticipation.blogg.se

Glad Påsk!

Publicerad 2013-03-27 20:50:29 i Allmänt

Imorgon är det första dagen på påskhelgen men den dagen går som en vanlig jobbedag, lite synd men så är det. Ändå rätt skönt att ha fyra dagars helg denna helgen! Det tråkiga är att min prins ska åka till Polen och kika på en bil så han är borta minst två dagar då det tar sin lilla tid att åka. Jag stannar hemma och ska ägna större delen av helgen åt Alice. Hon ska flytta till ett nytt stall på måndag. Jag ser potentialen där på stället, det ser ut lite som att någon inte har orkat städa på flera år och så är kanske fallet men det kommer att bli fint, det tror jag på.

I nya stallet är där sex boxar och Alice kommer att få stå i en hörna. Hästarna utfodras med småmaskiga hönät och detta sättet ska vara bra för hästens mage då de ska ha mat större delen av dagen och bara äta lite grann. När tjälen släpper i markerna ska hästarna få flytta till de större vår och höst hagarna och för tillfället går de i ganska mycket mindre vinterhagar. Där är mycket förvaring för grejer och jag tror verkligen att detta kommer att bli superduper bra! Det är närmre också så det kommer att bli roligare att åka dit med.

Ha en fin påskhelg allihopa! :) Glad Påsk!

helgen, so far!

Publicerad 2013-03-24 14:14:02 i Allmänt

Helgen har gått fort, det är söndag efter middag och jag har egentligen inte gjort någon större nytta i helgen. Var och red en liten sväng igår. Var även och kikade på en stallplats till Alice. Suveränt att det var så nära! Där kommer att bli en paddock och det är lagom många hästar där med. Tror det blir att jag flyttar dit. Vet dock inte om de blir nu eller om det blir föst efter sommaren. Vi får se!

Idag har vi varit och eldat på liter papper och sånt hos pappa. Fick god lunch och efterrätt, tummen upp!! Får se vad vi kan hitta på mer idag. Kanske blir en ridtur idag med.

Ha de fint!

the future is now

Publicerad 2013-03-18 17:03:00 i Allmänt

Framtiden är ovis. Ingen vet något och då menar jag absolut ingen. Vad vill man göra med livet? Ska man fortsätta med det man valde att bli när man var 15-16 eller ska man komma på något annat? Vad är då frågan.. Man ska ju göra något man är intresserad av. Något man tycket är kul för då är det kul att gå till jobbet. Frågan är då, vad är så kul att man kan tänka sig att göra det varje dag fram till man fyller 65. Eller när jag har kommit så långt så har dom säkert höjt pensionsåldern till 85. Skulle inte förvåna mig! Det hade varit superkul att komma på en ide som blir till ett företag som blir till ett lyckat företag. Det hade varit kul att ha nåt sånt, frågan är vad?!

monday is finally over...

Publicerad 2013-03-11 21:32:42 i Jobb

Måndagen är över! Finally. Gillar inte måndagar av den anledning till att de har en viss förmåga att vara så fruktansvärt sega. Tisdagar är lite bättre men bara lite, efter onsdagen börjar det vända mot helg och då går det undan. Tycker man kan ha det så bra att man kanske jobbar 3 dagar och ledig 4 eller något. Visst tycker jag det är kul att måla och visst tycker jag om mitt jobb men det är fortfarande ett jobb som är ett måste att man ska göra. Ibland är det till och med mer lockande att städa än att åka och jobba. Usch fy nej, jag får inte gnälla på jobbet. För jag har ju ett jobb som jag trivs med och som jag tycker är kul (för det mesta).

Nu har jag gnällt färdigt för idag. Min fina häst var fantastisk både igår och idag. Me like!

Krystian, älskar dig mer än du anar <3

Publicerad 2013-03-09 19:55:00 i Älskling

Dagen vi träffades var den 24 november, på färjan påväg mot Helsingfors. Det var 100% Partys partykryssning vi var på. Jag gick över till er pga den här MacGwyer. Egentligen så borde jag tacka honom för detta, det är hans förtjänst. Utan honom kanske jag aldrig hade träffat dig. Från den första stunden när vi började prata med varandra så kände jag något som var förtroende. Jag fick förtroende för dig även fast vi var bra fulla båda två. Trodde aldrig jag skulle hitta min drömprins på en färja påväg till Helsingfors. Aldrig!

Jag blev överbevisad. Två eller tre veckor senare satte du dig på tåget påväg hit, jag trodde nästan att du aldrig skulle komma. Jag kände dig inte, jag visste inte vem du var egentligen. När jag hämtade dig på centralstationen i Göteborg visste jag knappt vad jag hade gett mig in på. Jag hade ju bjudit hem en helt främmande man. Hade bara dina ord på vem du var. Jag var sur och grinig på den förbannade jävla trafiken i Göteborg. Kommer man fel är det typ helt omöjligt att hitta rätt igen. Tyckte synd om dig då.
 
Två veckor senare tror jag, åkte jag upp till dig. Annandag jul, hade varit ute på krogen dagen innan och var lite smått bakfull. Tåget var försenat och gick inte hela vägen. Tur att jag och Leéman åkte tillsammans. Hon fick Tobbe att hämta oss i Gävle. Jag och Dumle satt i baksättet och myste hela den sista vägen. Jag var trött och helt slut. 16 timmar på resande fot var inget jag brukade göra. Absolut inte på bakfyllan. Inget jag rekommenderar för övrigt. Det var under nyårsvevan där jag upplevde den lyckligaste dagen i mitt liv. Du frågade om jag ville vara din. Det var den bästa julklappen det året. Åkte hem dagen efter nyår. Tråkigt värre, men plikten kallade att börja jobba igen efter julledigheten.
 
Tror att vi var ifrån varanda som längst tre veckor, du kom ner och jag åkte upp bara över en helg. Du kom ner för att stanna i mars. Den 5 mars för att vara helt exakt. Vi visste bara inte riktigt det då och jag visste inte ens att du kom då. Trodde att du skulle komma dagen efter. Sen var vi i Tyskland och firade mammas 50 års dag. Helt klart helt kanon!
 
Vi passar ihop! Du är min själsfrände. Skulle inte klara mig utan dig nu, det går inte. Hatar varje gång du ska åka nånstans utan mig. Jag vill följa med, jag vill vara med dig. Du är mitt allt. Du har tagit mitt hjärta och det är bara ditt. Du tog mig med stormsteg från första dagen jag träffade dig. Du är one of a kind. Du är min prins!

Älskar dig min fina, underbara prins!
 

halvfrusen strand

Publicerad 2013-03-09 13:56:09 i Alice

Det bästa med att det fryser på nätterna är att markerna blir lagom mjuka att rida på. Inte för söliga och mjuka utan så att hästarna får lite stötdämpning. Perfekt! Red ner till stranden idag. Alice var som vanligt väldigt tittig av sig och jag hoppas att hon kommer att sluta med det någon gång. Det är lite små irriterande när man försöker jobba henne i form, speciellt i höger varv. Tror hon tycker det är jobbigt och så är inte särskilt intresserad av detta så hon smyger undan med att snegla åt vänster hela tiden för där är ju något så mycket mer intressant att titta på. Höger varv ska jobbas på!
 
Älskling har blivit sjuk. Influensan. Inte kul, jag hoppas att jag klara mig undan den. Han verkar inte bli bättre heller snarare tvärtom. Om han inte är mer kry på måndag så ska jag tvinga iväg honom till fabror doktor om jag så ska behöva dra honom dit. Hehe. Skämtåsido, får köra på med min övertalningsförmåga bara.
 
Ha de fint i vårvädret som är fruktansvärt blåsigt och kallt idag.

stolt!

Publicerad 2013-03-07 20:48:31 i Allmänt

Var inne och kikade på hur min blogg ser ut egentligen. Skriver mycket från telefonen så ser aldrig hur designen ser ut. Den ser rent ut sagt förjävlig ut. Har inte riktigt tagit mig tid till att göra något åt detta, men någon gång kommer det. Det vill jag lova.

Köket har blivit klart! Helt underbart, det känns som ett helt annat kök även fast det bara är lite målafärg och nya tapeter där nu. Jag är så stolt över mig själv för när jag kikar på köket så ser det ut som att det inte är jag som har gjort det. Inte helt själv i alla fall. Helt klart supernöjd över resultatet! Vet ju självklart saker jag kunde gjort lite bättre men det är sådant som faktiskt inte syns i dagens läge och det är väl så det ska va om man är så nöjd att man inte tror att man har gjort det själv, eller hur?
Alice förvånar lika mycket varje dag som går. Hon är helt klart dundermysig många dagar och hon har blivit en mycket trevligare häst sen hon fick börja äta vitaminer. Det känns som att det är därför för annars har jag ingen aning om vad som har hänt. Har inte riktigt haft orken till att praktisera det jag har läst i boken "Dansa med hästar" ännu. Har provat lite grann bara för att se och det går bra, men jag måste vara på bra humör och skarpsinnt. Är jag på dåligt humör och Alice inte gör som jag vill så blir det bara en massa besvikelse. Dagen kommer då det blir något utav detta, det tror jag på!
 
Några olika samtalsämnen men det är väl det blogga handlar om, att bara få skriva av sig kort och gott det man vill dela med sig av eller lätta från hjärtat. Bilder kommer upp någon dag på köket kan jag tänka mig, men orkar inte fixa med det just nu så ni får vänta helt enkelt!
Tjingeling!
 
P.S Älskar min sambo något oerhört mycket, fick fina blommor idag som en fin gest för att jag har gjort så fint i köket. Säger då det, mitt hjärta slår för honom. D.S

solen har kommit med våren

Publicerad 2013-03-04 21:29:00 i Alice

Helt fantastiska dagar har det varit nu i två dagar iaf. Igår blev de en ridtur till stranden med min fina prinsessa. Hon var pigg, tittig och nyfiken. Hon var rädd samtidigt som hon var nyfiken. På stranden låg de en SJ pall som tydligen var väldigt farlig, när hon fick syn på den så blev hon givetvis rädd precis som jag trodde. När hon blev rädd hoppade hon åt sidan och där låg lite drivved och det var också farligt så det blev en helvändning på en femöring. Tur att jag känner min häst så att jag var beredd på att hon skulle reagera, annars hade jag nog suttit på den där pallen ist och fått gå hem eller något i den stilen. Har faktiskt aldrig (peppar peppar) trillat av när jag ridit själv så jag vet inte om hon kommer stanna hos mig eller om hon kommer att springa hem. Trillade av en gång i somras men då var Erica och Julia med så då stannade hon ju för att de hästarna var där. Antar jag.
 
I onsdags fick jag en idé att jag skulle måla om i köket. Sagt och gjort började plocka ner skåpsluckorna och började grunda stommen. I torsdags var de Alice som tog min tid men i fredags, lördags och igår så höll jag på efter jobbet och i helgen från morgon till kväll. Idag har jag hållit på hela dagen in princip. Det närmar sig, saknas lite tapet nu. Var för snål när jag räknade så det fattas bara några bitar ovanför skåpen. Men det går att städa och göra fint nu ändå! Jag är helnöjd!

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela