anticipation.blogg.se

älskade häst

Publicerad 2012-10-28 13:07:00 i Alice

Alice har varit sjuk, eller inte sjuk men hon har inte ätit så bortsett från det så var hon frisk. Hon slutade äta i onsdags, men inatt hade hon ätit allt sitt hö och så åt hon frukosten helt utan problem. Helt klart fantastiskt. Nu ska hon bara fortsätta att äta men det tror jag att hon kommer att göra. Fast saken är att det inte hade gjort något om man hade fått reda på vad det var som var fel. Menar det är inte jätte vanligt att hästar bara sluta äta helt så där utan att de är sjuka med feber och grejer. Ja ja, får se om hon fortsätter att äta och gör hon då se är faran över eller?!
 
Helt fantastiskt väder idag på morgonen. Tog med kameran och pojkvännen till stallet så de blev lite foton. Två hamnade på facebook. En kommer här. Älskar min Alice, hon är bästaste hästen! Bästaste kompisarna fick större hage idag och det tyckte de va kul. Inget hö ätande här inte, inte efter man har upptäckt att där var öppet ut till den stora hagen. Wiiie!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rebecka

Hästtokig tjej som älskar sin sambo och värderar honom väldigt högt. Hennes bästa vänner skulle hon göra allt för och hästen Anticipation (Alice) är en av dem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela